beats by dre cheap

Djeca su u pitanju!


Esselamu alejkum we rahmetullahi we berekatuhu

Draga braćo i sestre, dragi roditelji. Javljam vam se s jednom molbom da se odazovete na jedan humanitarni skup, skup roditelja sa namjerom da zaštite svoju djecu sa pravom izbora. Mi smo pred Allahom s.v.a. odgovorni za svoju djecu,a roditelji Srbije su humano, sa čvrstim dokazima, iskustvom i znanjem pristupili problemu po pitanju vakcinacije i zaštitu svog emaneta. 

Vakcinacija je u Srbiji obavezna. Mi muslimani znamo da je Allah s.v.a. za svaku bolest stvorio i lijek, pa samim tim vakcinacija ili vakcinacija kao prevencija nema potrebe i nema bereketa što ostavlja iza sebe mnogo oštećene djece. U Srbiji, u zemlji gdje se iz dana u dan vakcinišu djeca, među njima i muslimanska, djeca se sve više razboljevaju od anti imunih bolesti, autizma itd. što znači da je sve više i više djece koja postaju invalidi što za samo čovječanstvo izaziva veliki problem. To nama nebi trebalo biti svejedno, pošto znamo da je Muhammed s.a.w.s. poslan cijelom čovječanstvu jer je cijelo čovječanstvo u opasnosti,  samim tim mi smo i dužni da se pobrinemo za zdrav i pravedan život svakog naroda pogotovo kad su među njima muslimani i muslimanska djeca. Vlada Srbije je ubjeđena da radi nešto humano, međutim nismo slijepi. Čekaonice u bolnicama i ambulantama su pune bolesne djece, a ulice i igrališta, dvorišta gotovo prazna.  Štete nad djecom su ogromne i sa vakcinama su djeca u opasnosti kao i čitavo čovječanstvo. Naša obaveza je da ih ubijedimo u istinu i da dobijemo svoje pravo dato od Allaha s.v.a. a to je sloboda izbora. I sami znamo da je sloboda izbora razlog zašto smo na dunjaluku, te znamo da Allah s.v.a. hrani i najgoreg insana na zemlji ne sileći ga da primi islam, a kako je onda sa vakcinama. Nema pravo niko  nikoga ni na šta da prisiljava,a pogotovo da mu uzima obavezu odlučivanja nad nečijim emanetom kao što je djete.

Ja vas u ime Allaha s.v.a. molim da razmislite o vakcinama, pročitate i informišete se pa čak da se pridružite mirnim protestima i zahtijevima 10 maja 2015  u Beogradu. U međuvremenu su se protesti proširili i u druge gradove čak i republike bivše Jugoslavije pa vas molim da se pridružite.

Ne zaboravite: Ko spasi jednog nedužnog insana, kao da je spasio čitavo čovječanstvo.

Esselamu alejkum we rahmetullahi we berekatuhu 

Više informacija na linku

https://www.facebook.com/groups/204234299684425/?fref=ts

Molim vas nemojte da se prepiremo o nacionalnosti jer se o tome i ne radi! Hvala

Krilo od mušice
http://ovajdunjaluk.blogger.ba
06/05/2015 23:42